Frank en Vrij producties zoekt verkopers binnendienst - Vacatures via werk bij TV - Werk bij TV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Frank en Vrij producties zoekt verkopers binnendienst

Gepubliceerd door werk bij TV in Frank en Vrij Producties · 21/10/2014 18:27:00


Werken bij de televisie? Voor een nieuw RTL4 televisieprogramma zijn wij op zoek naar verkopers binnendienst. Wil je graag in een team van enthousiaste collega’s mee werken aan een creatief en interessant programma? Middels telefonisch contact benader je potentiële klanten. Je bent zakelijk ingesteld, klantgericht, doelgericht en weet de behoefte van de klant te doorgronden.

Taakomschrijving:
·Je bent primair verantwoordelijk voor het verkopen van betaalde zendtijd voor een nieuw televisie programma op RTL 4.
·Je onderhoudt proactief contact met klanten middels e-mail en telefoon.
·Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten behorende bij de totstandkoming van de overeenkomst en het betrekken van de juiste interne belanghebbenden als projectleider en administratief ondersteunende collega's.
·Je onderhoudt intensief contact met de projectleider en producent ten behoeve van de realisatie van het TV-programma.

Functie eisen:
-Het liefst heb je sales ervaring in een callcenter of direct sales zodat je kwalitatieve gesprekken zult voeren met potentiële klanten.
·Je bent in staat om proactief, creatief en overtuigend te handelen en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
-Je bent oplossings- en resultaatgericht.
·Je bent initiatiefrijk en zelfstandig en dankzij je positieve instelling en durf, weet je deuren te openen en geeft dat je energie.
-Je vindt het geen probleem om door middel van een no cure-no pay constructie aan de slag te gaan.

Werktijden:
Per direct van maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00 in Hilversum. Fulltime of minimaal 32 uur met de deeltijddag in overleg.

Wat biedt de opdrachtgever jou:
Leuke werksfeer met eerlijkheid en openheid over verwachtingen en doelen, waar er aandacht is voor elkaar en dit gepaard gaat met een lach. Een leuke branche met creatieve TV-programma’s waar jij een bijdrage aan levert. Salariëring afhankelijk van het aantal verkochte minuten volgens no cure-no pay systeem maar tegen een mooie prijsafspraak. In overleg worden reiskosten vergoed.

Bedrijf:
Frank en vrij Producties is een snel groeiend televisie-productiebedrijf dat medewerking verleent en heeft verleend aan diverse programma's voor RTL Nederland BV en SBS Broadcasting zoals: 'Life Is Beautiful', 'Wist Je Dat?!’, 'Life 4 You’, 'Hollandsche Hap’, 'Ik Zou Wel Eens Willen Weten' en 'Fit Op 6’. Kijk voor meer informatie op www.frankenvrijproducties.nl

Reageren:
Stuur dan een motivatie met je CV naar julie@frankenvrijproducties.nl
Julie Pontier | Afdeling Personeelszaken | Frank en vrij Producties
Stem: 0.0/5
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu