Deelnemers voor Toekomstbedrijf - Vacatures via werk bij TV - Werk bij TV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Deelnemers voor Toekomstbedrijf

Gepubliceerd door in Werkwijzer · 23/10/2014 22:04:00Ben jij de afgelopen twee jaar boventallig geworden bij de Publieke Omroep of word je dat binnenkort? Dan is Het Toekomstbedrijf wat voor jou.
In het Toekomstbedrijf werk je aan je eigen toekomst. Meld je snel aan, dan start je op dinsdag 11 november of dinsdag 2 december.

Werkwijzer.tv, het loopbaanplatform voor (aanstaand) boventalligen bij de Publieke Omroep, zoekt daarom:

Deelnemers voor Toekomstbedrijf

Wat bieden wij:
Boventallige medewerkers vormen zelf een organisatie met een plan, doelen, taakverdeling en taakgroepen. Een projectleider begeleidt hen bij het opstarten van hun toekomstbedrijf en ondersteunt in de uitvoering. Via een loopbaancoach krijgen ze extra ondersteuning, bijvoorbeeld in trainingen of persoonlijke gesprekken en een job searcher helpt medewerkers aan ingangen op de arbeidsmarkt.

In het Toekomstbedrijf blijven medewerkers die boventallig zijn actief bezig met werk. Zo kom je als medewerker niet thuis te zitten, maar vorm je met elkaar een bedrijf in werk. In het Toekomstbedrijf ben je bezig om met elkaar klussen, stages, werkervaring, tijdelijke banen, projecten en vacatures te genereren voor jezelf en je collega’s. Samen bouw je een onderneming in werk, blijf je ook zelf aan het werk en ontwikkel je competenties.

Hoe lang duurt het:
Het project wordt half maart afgesloten. Startdata zijn 11 november 2014 en 2 december 2014 (op 14 oktober is de eerste groep gestart)

Locatie:
Mediawerkplaats Hilversum

Kosten:
Deelname aan het Toekomstbedrijf is gratis voor de meeste (ex)werknemers van de Publieke Omroep. Werknemers uit andere aanpalende sectoren kunnen tegen betaling (€ 3000) ook deelnemen aan het Toekomstbedrijf

Interesse:
Neem contact op met Suzanne Daniels, vragen@werkwijzer.nl.

bron: villamedia.nlStem: 0.0/5
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu